Des de 1980 Massó Analítica representa al mercat espanyol firmes de reconegut prestigi en el camp de la instrumentació científica per a laboratoris d’anàlisi i d’investigació. Entre els nostres clients es troben les principals indústries químiques i petroquímiques, farmacèutiques, d’alimentació, etc. així com els laboratoris d’anàlisi d’aigües i medi ambient, universitats i escoles tècniques.

El nostre principi és potenciar la gestió de vendes amb el més complet suport tècnic abans i després de la venda. Actualment, a Massó Analítica treballem més de 35 persones, entre les quals es troben 10 titulats superiors en química amb diferents responsabilitats en la gestió de vendes i en el suport tècnic als nostres clients. Igualment, comptem amb 7 enginyers electrònics i especialistes informàtics, responsables del servei tècnic postvenda.

Estem certificats ISO 9001:2008 per a tots els nostres serveis, des de l’assessorament tècnic prevenda, el subministrament, la instal·lació i la posada en funcionament dels equips amb complets protocols IQ i OQ, els cursos per a formació del personal usuari dels aparells i també, naturalment, per a tots els nostres serveis de reparació i de calibratge, verificació d’especificacions tècniques i certificació.

 

Massó Analítica – el seu col·laborador, el seu col·lega